Disclaimer

Register Jurist Opleidingen BV besteedt alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op de website www.register-jurist.nl en www.registerjurist.nl. Ook spannen wij ons in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website.

Aan de informatie op de website van RJO www.register-jurist.nl/www.registerjurist.nl kunnen geen rechten worden ontleend. We kunnen niet garanderen dat de online website van ons foutloos werkt en continu toegankelijk is. We zijn niet aansprakelijk voor schade door onjuiste of onvolledige informatie vermeld op www.register-jurist.nl/www.registerjurist.nl, of voor schade door storingen. Ook aanvaarden we geen verantwoordelijkheid over de inhoud van gelinkte websites die niet door RJO worden onderhouden. Bijvoorbeeld websites waar wij naar toe linken (opleidingen), of websites die verwijzen naar de website van Register Jurist.

Register Jurist Opleidingen BV behoudt zich het recht voor om de informatie op www.register-jurist.nl te wijzigen. We streven er naar emails tijdig te ontvangen en te verwerken. We geven echter geen garantie. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan.